De voordelen van een cadeaubon voor de kerst

Als je niet goed weet wat je jouw vrienden, collega’s of familie cadeau wilt doen tijdens de kerst, dan biedt een cadeaubon een goede uitkomst. Door middel van een cadeaubon kan de ontvanger zijn of haar cadeau immers zelf uitkiezen, wat teleurstelling voorkomt en veel tijd bespaart. Denk jij aan het geven van een cadeaubon, maar twijfel je nog? Hieronder volgen enkele voordelen van het geven en ontvangen van cadeaukaarten.

Voorkomt teleurstelling en het terugsturen van geschenken

Het kan zomaar gebeuren dat een cadeau moet worden teruggestuurd en daar zijn tal van redenen voor. Het geschenk heeft bijvoorbeeld de verkeerde kleur, een onjuiste maat, is al gegeven door een ander of de ontvanger vond het simpelweg niet leuk genoeg. Dit is natuurlijk helemaal niet erg, hoewel het op zijn minst ietwat vervelend is. Dit probleem heb je niet als je een cadeaubon als kerstcadeau geeft. Cadeaubonnen nemen immers het giswerk weg bij het kiezen van een cadeau en laat de keuze geheel over aan de ontvanger!

Is een leuk extra cadeau

Heb je het perfecte cadeau reeds uitgekozen maar wil je nog een klein extraatje geven, dan is een cadeaubon een geweldige manier om die leegte op te vullen. Dit extra cadeau geeft blijk aan de waardering die je hebt voor de ander en is uitermate geschikt om jouw vriend, collega of familielid een extra zakcentje te geven om toekomstige benodigdheden aan te kunnen schaffen.

Is gemakkelijk te versturen

Mochten je vrienden of familieleden toevallig ver weg wonen en wil je ze toch iets leuks cadeau doen, dan is een cadeaubon een geweldige optie om mee te sturen met de kerstkaart. Hiermee geef je een extra verrassing die de ander hoogstwaarschijnlijk niet aan zag komen!

De meeste kaarten kunnen alleen in specifieke winkels worden gebruikt

Veel cadeaubonnen kun je niet overal inwisselen. Dit hoeft natuurlijk helemaal geen probleem te zijn als je kiest voor een cadeaubon bij een winkel waar de ontvanger met regelmaat winkelt, maar het is uiteraard niet zo handig als dit niet het geval is. Helemaal als je voor collega’s met een kerstpakket op de proppen moet komen, dan ben je misschien niet op de hoogte van de specifieke behoeften van het team. Dit probleem kan je oplossen door voor een cadeaubon te kiezen die op veel plekken inwisselbaar is en de mogelijkheid biedt tot een breed aanbod aan geschenken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *