Q: Hoe gaat het bestellen van kerstbomen in zijn werk?
A: Via www.kerstboomgeven.nl geeft u het aantal en de specificatie op van de kerstbomen die u wilt weggeven. U ontvangt kort daarop een offerte. Als u hiermee instemt, plaatst u de bestelling. U heeft nog tot 1 december de tijd om de adressen van uw relaties door te geven

Q: Ik wil een persoonlijke kerstgroet bijsluiten. Hoe gaat dat in zijn werk?
A: Na goedkeuring van de offerte kunt u de persoonlijke kaart zelf samenstellen. Kerstboomgeven.nl zorgt ervoor dat de kaarten worden verpakt bij de kerstbomen.

Q: Ik weet nog niet precies aan wie ik een kerstboom wil geven. Kan ik dit later opgeven?
A: Bij uw besteling ontvangt u een inlogcode. Hiermee kunt u inloggen op de website van Kerstboomgeven.nl en uw adreslijst doorgeven. U kunt uw adreslijst tot 1 december wijzigen. Pas vanaf die datum moeten de definitieve adressen en contactpersonen bekend zijn bij Kersboomgeven.nl.

Q: Ik wil een logo op de kerstballen. Hoe werkt dat?
A: U meldt dat bij de bestelling. Kerstboomgeven.nl neemt contact met u op om dit te regelen. Wacht echter niet te lang, i.v.m. productietijd. Na 1 december is dit niet meer mogelijk.

Q: Zijn de lampjes in de kerstboom wel veilig?
A: Jazeker, alle lampjes hebben een officieel Kema Keur.

Q: Is een kerstboom kappen en weggeven niet erg belastend voor het milieu?
A: Kerstboomgeven.nl is erg betrokken bij het milieu. Voor iedere kerstboom die wordt gekapt, worden er 2 nieuwe geplant. Op deze manier draagt Kerstboomgeven.nl zijn steentje bij aan het milieu en het terugdringen van de uitstoot van CO2.

Q: Zijn de kerstballen en de lampjes wel verantwoord geproduceerd?
A: Ja, Kerstboomgeven.nl verkoopt alleen producten die gegarandeerd kinderarbeid vrij zijn.

Q: Waarom zou ik een boom laten impregneren?
A: Impregneren betekent dat een boom brandveilig wordt gemaakt. Het maakt de kerstboom bijvoorbeeld ook geschikt om te plaatsen in een horeca gelegenheid of bij bedrijven die strenge eisen hebben betreft brandveiligheid.

Q: Hoe kan ik een weekend naar Lapland winnen, of een van de andere prijzen?
A: Deelname aan de actie is gratis. U hoeft alleen een offerte aan te vragen bij Kerstboomgeven.nl. De prijswinnaars zijn vooraf vastgelegd en gedeponeerd door een onafhankelijke jury. Na 5 december wordt gekeken wie van de aanvragers van een offerte in de prijzen is gevallen. Met de winnaars wordt contact opgenomen. Zie ook het actievoorwaarden.

Q: Ik heb een vraag die hier niet is beantwoord.
A: U kunt ons bellen op 088 8000 805 of mailen naar info@kerstboomgeven.nl